‘s-Hertogenbosch klimaatbestendig

Zoals eerder gemeld, we werken vaak samen met de gemeente. Soms vinden we het nodig de gemeenteraad mee te nemen in onze voornemens of wensen. De gemeente heeft zich in haar nota (‘s-Hertogenbosch Groen en klimaatbestendig (2021) uitgesproken voor maatregelen ten gunste van biodiversiteit, duurzaamheid en klimaatadaptatiemaatregelen in haar gemeentebeleid. Om de uitgeschreven voornemens een handje te helpen en te helpen voorkomen dat het bij voornemens blijft, schreven we aan de gemeenteraad op 13 oktober 2022 het volgende:

Geachte gemeenteraad, Graag nodig ik u namens de Werkgroep Natuur op Noord uit van de navolgende links kennis te nemen. We hopen hiermee te bewerkstelligen dat we samen met u grote groene stappen kunnen zetten in het weerbaar maken van onze gemeente tegen de extremer wordende grillen van het klimaat. Hierbij houden wij ook een pleidooi voor aansluiting van de gemeente ‘s-Hertogenbosch bij Stichting Steenbreek die zich samen met andere aangesloten gemeenten inzet om de stad klimaatadaptief te maken en daarmee tegelijkertijd de biodiversiteit te verbeteren. Graag zien wij uw reactie in woord en daad tegemoet. Met vriendelijke groet, Werkgroep Natuur op Noord.

De links waar we naar verwezen:

en https://www.naturetoday.com/intl/nl/nature-reports/message/?utm_source=newsletter&utm_medium=e-mail&utm_campaign=user-mailing&msg=29851

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *